Spex

Här i Lund finns nog ett sällskap/klubb/grupp för alla olika intressen en student kan tänkas ha! Igår kväll var jag, sambon och några övriga kursare till honom och tittade på resultatet av en sådan grupps hårda slit. Gruppen i fråga hette Var glad spexarna, och deras gemensamma intresse var teater. Vi såg en föreställning med namnet Muren som de satte upp, och de va riktigt roligt att se. Ambitiösa sångare/skådespelare med tanke på vilken amatörnivå de faktiskt nog ändå måste klassas som. En stor grupp engagerade människor, de på scen, de i sminket, orkester, teknikansvariga. Kul att man kan göra sådant, både för de med intressent och för oss som får gå och kolla på det!

Till något helt annat än gruppaktiviteter så börjar det snart närma sig jul, vilket också innebär att även tentorna snart hovrar över en. Mindre än en månad kvar för min del som skriver båda tentorna innan jul. Men ännu finns tid (och hopp) kvar.

Till något helt annat, och en bildförklaring.
Vi var trötta en eftermiddag, varav jag kom på det märkliga i uttrycket att "räta ut frågetecken". Då blir det ju nämligen rimligtvis ett utropstecken, vilket oftast inte är fallet när frågetecken rätas ut kanske. Därför gjordes en funktion för frågetecknet, som syns nedan. Vad vi egentligen kom fram till efter det vet jag faktiskt inte...