Aprilväder och beachvolley

Ja det finns väl en anledning till att aprilväder är en grej. Vädret är ovanligt ombytligt och verkar inte riktigt kunna bestämma sig.

Som man kan se på bilden så har saker börjat slå ut. Det håller på att bli grönt. Solen skiner men i bakgrunden är det väldigt mörkt. Bara ett par minuter efter att jag tog bilden började det snöa! Det höll sedan på till och från resten av dagen.


Men igår sken solen hela eftermiddagen åtminstone. Vilket födde tanken att vi skulle spela beachvolleyboll på vår vanliga träningstid. Såhär på våren har folk en massa annat för sig, och missar därför träningen, så vi var bara sex tappra själar som dök upp. Men beachvolleyboll blev det, utomhus i en park med planer och nät. Min första tanke var "kallt!", vilket det också var. Men främst om fötterna som ganska snabbt domnade till isbitar. För övrigt var det faktiskt inte så farligt kallt, det blåste inte så mycket vilket gör stor skillnad. Det var faktiskt ganska roligt, beachvolleyboll och "vanlig" volleyboll är inte alls samma sak, vilket många tror. Men bortsett från frusna fötter så hade vi kul. Det får kanske bli mer spel i sommar, helst när det blivit lite varmare.