Blomstershopping

I lördags var sambons mamma och hans faster på besök hos oss i Lund. Främsta anledningen var att vi har haft ett par stolar stående i förrådet som vi lånat och inte längre ville ha. Men det fanns fler stolar och tillhörande bord som sambons mamma haft så vi väntade med att lämna in det till second hand tills vi hade hela setet. De övriga delarna som inte vi garde tog de alltså med ner så nu är det inlämnat alltihop som ett komplett set. Skönt att få det gjort! Blev mer plats i förrådet, och inte riktigt lika rörigt.

 
Sedan eftersom det var i nära anslutning till sambons födelsedag så gick på brunch på Kulturen för att fira lite. Fanns så mycket att välja på så jag glömde ta en bild på det.
 
Hursomhelst så strosade vi efter matkoman runt på stan ett tag. Sambon kollade lite på skor, hans faster lite på jackor och vi andra hängde på. Så gick vi förbi en trädgårdsaffär som hade flyttrea då den ska byta lokal. Sambons mamma som gillar trädgård gick loss.
 
 

Hon införskaffade sig allt på bilden ovan, och några växter till som inte kom med. Men hon verkade bli väldigt nöjd, och även fastern köpte ett antal krukor med blommor.

Till och med vi köpte en liten grön växt som vi ska hänga upp i köksfönstret, för att komplettera växtligheten hemma.
 
Sedan tog vi en glass och så åkte de hem. En trevlig dag! Nu ska kruka införskaffas till vår lilla växt, men det blir ett senare bekymmer.
#1 - - Perre:

Låter som en fin dag 🙂 Lycka till med växten. Hoppas den kommer att trivas.

Svar: Tack, ännu så länge ser den inte så ledsen ut i alla fall😉
Dess