En ovanlig helg

Denna helgen hade vi inget alls planerat i förväg. Inget! Det är inte någon vanlig företeelse här, med tanke på att jag dels spelar matcher på helger, och dels är en planerare. Jag har har en tendens att fylla upp schemat med allt möjligt veckor i förväg. Men två dagars total ledighet satt väldigt fint.

 
Lördagen sov jag. Vaknade runt 11, åt frukost och somnade sedan om och sov i omgångar i tre-fyra timmar till medan sambon satt och pillade på sin dator. Så den dagen blev det inte mycket gjort. Men vi åt gott och drack päroncider i finglas till maten. Lite enkel lyx. Kvällen avslutade vi med Melodifestivalen och chips, något som inte heller är särskilt vanligt.
 
Söndag började också lugnt med sovmorgon, men efter frukost knallade vi iväg för att fixa strumpor till mina kängor och så trotsade vi regnet och inveg strumporna. Runt 2 timmar var vi ute i blandat mulet och duggregn. Efter det blev den en storhandling, tror sällan vi handlat för så mycket pengar! Bara vegetariskt står på menyn i några dagar nu, så vi gick loss på grönsaksavdelningen. Det är nya recept som jag letat fram som ska provas, så det ska faktiskt bli lite spännande. Kvällens försök på indisk stpotatisgryta med kikärtor blev ganska lyckat iaf!
 
 
Fredagens broccolibiffar med potatismos
 
Lördagens enchiladas
 
Söndagens indiska sötpotatisgryta med kikärtor