Det börjar dra ihop sig...

... till tentatider. Nästa vecka är den så kallade inläsningsveckan då nästan ingenting ligger på schemat. Det innebär att deadline efter deadline har passerats och man börjar känna sig klar med kursen. Allt det där som låg så långt fram i början är högaktuellt nu. Alla sex programmeringslabbarna är avklarande, i eftermiddags gjorde jag tredje och sista labben i reglertekniken och på måndag är redovisningsdags för inlämningsuppgift i programmeringen där jag och min partner konstruerat en miniräknare. Låter ju väldigt banalt, men den är aningen mer avancerat än man kan tro, med grafisk del och olika program. 

 
När allt sådan är avklarat är det bara en sak som återstår. Tentaplugga... Och med den så kommer allt det där som alltid kommer varje tentaperiod. Prokrastinering och tentaångest. Och en hel del faktiskt plugg såklart. Tråkigt plugg när allt man inte redan kan, allt det svåra, ska bankas in i huvudet. Upplyftande... Men när väl tentorna är gjorda blir det långhelg för mig!
 
Men innan dess ska jag faktiskt njuta av helgen som är här och nu. Efter den vanliga fredagsträningen så cyklade jag hem till en gammal kursare som fyller 31 idag och firade med lite tårta och ostbricka. Kanske kom det mer sedan men jag var tvungen att gå ganska tidigt för att hinna få någon riktig mat hemma. Men det blev en trevlig liten stund i alla falll. 
 
#1 - - Perre:

Konstruera en miniräknare! Det låter inte så banalt alls. Tror inte att det är något man snickrar ihop på en kafferast direkt.

Svar: Kanske är för att jag jobbat med datorprogram som mer eller mindre är miniräknare i sig själva.
Dess

#2 - - ebba Nilsson:

Låter avancerat, hoppas ni hinner hit på lördag. Kram.

Svar: Det ska vi nog se till att hinna! Kram
Dess