Nya hallampan

När jag flyttade in hos sambon har vi i hallen, om man nu kan säga att en sådan finns på 20 kvadrat, haft en spotlight-lampa med tre glödlampor i. Eller halogenlampor. Eller vad det nu kan tänkas heta. Tre stycken ställen där det kommer ljus. Hursomhelst så har på senaste tiden endast en av dessa tre lyst då de andra har gått sönder, så som de gör då och då. Men sambon var måttligt peppad på att sätta i nya lampor, dels då de går sönder ganska ofta, dels för att de drar mycket ström. Så när jag ändå var norröver passade jag på att införskaffa oss en ny lampa. Plus en burk för tandtrådsstickor som jag har saknat och övervägt om det är lönt att införskaffa. Nu tog jag beslut att det är det.

 
Jag anlände hem till Lund igår och sambon satte ganska direkt igång med att sätta upp lampan.
 

Vi är båda faktiskt ganska nöjda över den. Den ger ett behagligt ljus som inte är lika jobbigt riktat som den gamla lampan, och dessutom är det nu led-lampor i den nya.

 
Den gamla lampan lämnade vi till Erikshjälpen, tillsammans med en massa andra prylar som vi haft liggande i förrådet sedan länge. Jätteskönt att bli av med det på samma gång!
#1 - - Perre:

Liknar lampan jag köpte till min egen hall. Men jag blev tvungen att byta anslutning eftersom mina takkontakter är lite gammalmodiga.

Svar: Det är nog en ganska vanlig lampa. Men lyckligtvis gick det mycket lättare för oss att sätta upp den.
Dess