Odrickbart vatten... igen

I fredags eftermiddag återkom kokningsrekommendationen på vårt dricksvatten. Så hela helgen var vi utan dricksvatten i kranen. Just nu verkar det inte heller som att de har någon aning om när det kan tänkas komma tillbaka igen. "... det kan tyvärr ta tid innan den kan hävas." står det på hemsidan om kokningsrekommendationen. Tidigare har de meddelat att ny information kommer om två dagar, antagligen för att de ska hinna ta alla sina tester. Men nu är det alltså bara "det kan ta tid". Det har totalt redan varit otjänligt i mer än två veckor. Och längre väntas det alltså bli.

De vet att felet ligger på sjukhusområdet, men de verkar inte veta mer exakt eller varför. Så vi fortsätter väl att koka vårt vatten...
 
 

Vattensituationen gör inte mycket för mitt redan nedstämda sjuklingshumör. Inte blir det någon träning heller för min del. Men jag siktar på att åtminstone va bättre till i helgen.

#1 - - Perre:

Vilken otur ni har med ert vatten. Men deppa inte för mycket nu. Allting blir säkert snart bättre. Både din förkylning och vattenproblemet.

Svar: Ja, helt lyckat är det ju inte i alla fall. Men du har rätt, det löser sig nog tillslut!
Dess