Helgen som gick

Fredagen bjöd på fantastiskt varmt väder så att vår träning övergått till beachvolleyboll på just fredagar gjorde inte så mycket. Det var faktiskt riktigt roligt. Jag som aldrig riktigt fastnar för att spela beachvolley. Men med rätt folk så blir det kul!

Lördagen började vi relativt tidigt och åkte upp till Småland och sambons pappa. Båda bröderna var på besök med familjer så det blev mycket småbarn. Men det är ganska trevligt. Vi sov över till söndagen och hängde lite mer med bröderna innan vi gick till tåget och åkte hem igen.


Nu har vi landat hemma i Lund, till kattens stora glädje. Med oss hade vi också en fläkt vilket förhoppningsvis gör livet i liten lägenhet med eftermiddagssol lite mer uthärdligt rent temperatursmässigt. Här blir förskräckligt varmt när solen gassar på sommaren. Men förhoppningsvis är problemet löst nu.

Vi tillbringade kvällen med att veckohandla. Det gör vi väldigt sällan, eftersom sambon har en tendens att glömma saker så att han ändå behöver springa och kompletteringshandla varannan dag. Vi får väl se hur bra vi lyckas denna gången.

#1 - - Perre:

🌷Grattis på namnsdagen 🌻

Svar: Wow vilken koll du har, tack så mycket!
Dess