Det blå huset

Igår flyttade sambons mamma till det blå huset. Dvs hon flyttade från lägenheten hon flyttade till i april och in i huset hon köpt. Tyvärr har jag faktiskt ingen bild på det blå huset... Men det är ett litet väldigt gulligt hus i en väldigt blå färg.
Lördag spenderade vi alltså med flytt. Jag tog tåget tidigt ifrån Lund och sedan var vi ett gäng som hjälpte till. Två lass på pappas stora släp och så var vi färdiga. Dessutom körde vi ett lass som vi var och hämtade på ett ställe en del möbler magasinerats sedan sambons barndomshem såldes. Sedan blev det flyttpizza på kvällen, och en stunds IT-support till sambons morfar som fick en smartphone i julklapp. 

Söndag, alltså idag, ägnade vi dagen åt att sätta upp tapet. Det har renoverats en del i huset, och det är en del till som ska göras. Bland annat har en vägg tagits ner i det som nu är vardagsrummet, och därför har också tapeterna i rummet rivits ner. Nu satte vi därför upp någon slags grundtapet som sedan ska målas. Det är inte klart än, men vi hann en bra bit åtminstone.
Kroppen är lite trött efter en sådan strapats så ikväll blir det popcorn och serier ifrån horisontalläge.
(null)

(null)
Eftersom en vägg slagits ner så är rummet fullt med en massa damm. Så sambon dammsög väggarna innan tapetseringen, inget man gör till vardags direkt.En kommentar publicerat i Norra Skåne
Taggar: Blå huset, Flytt, Norra Skåne, Renovering, Tapetsering
#1 - - Perre:

Låter mysigt med popcorn och serier. Har du hittat någon favorit som du följer?

Svar: För tillfället är det Big bang theory😊
Dess