Min nya mobil

Jag har gått och skaffat mig en ny mobil.
 
En iPhone SE, vilket i format  är som en iPhone 5, men i innehåll som 6:an. Jag har redan införskaffat mig ett gummiskal till den, och hittills är jag nog ganska nöjd, även om skalet sitter ganska dåligt.
Det är alltid roligt med en ny telefon, denna gången inget undantag. Det ska bli roligt att se hur länge den hänger med mig. Min gamla trotjänare iPhone 5c höll fyra år innan skärmen lossnade. Mobilen fungerar trots det fortfarande så jag har den kvar ännu. Även om jag inte riktigt vet varför... Fyra år känns ändå som en rimlig livstid för en telefon, och då batteriet krånglat en del så kändes det som att det var dags för en ny.
#1 - - Perre:

Ska inte skicka två kommentarer den här gången. Fattar ju att de ibland syns direkt medan det andra gånger kan ta längre tid.
Du kommer säkert inte att tro mig men jag har precis en sån mobil. Det är min tredje iPhone och jag har inte haft den så länge men är nöjd än så länge. Har en iPad också så jag är väl en riktig apple-person. 🙂

Svar: Jag har också en iPad, som jag köpte för skolans skull. Men datorn är inte Apple, så jag skulle nog inte kalla mig Apple-fantast😉
Dess