Andra året på hallongården

Igår kom sambons mamma och morfar en sväng till Lund. Vi tog en sväng till hallongården, vilket vi också gjorde förra året. Denna gången blev den åtta askar självplockade hallon, samt tre flaskor nektar, två hallon och en rabarber.
(null)
Hallonen har vi frossat i dessa dagarna, nektarn sparar vi dock till något bra tillfälle.

Novi Sad

Som bekant var jag och sambon en långhelg i Belgrad i mitten av juli. Hittills okänt är dock att när sambon åkte hem på söndagen fortsatte jag en bit norrut, till Novi Sad för att gå en kurs.
(null)

Kursen gick ut på att man i grupp skulle attackera ett problem av matematisk karaktär på valfritt sätt, och under en vecka komma så långt man kunde.
Min grupp hade problemet Storing your random objects, alltså förvara slumpmässiga saker. Det gick ut på att ta reda på packningsdensiteten om man slumpmässigt lägger olikformiga saker i någon behållare.
(null)
Det spenderade jag en vecka med.

Sista eftermiddagen var vi på utflykt till fortet och i Novi Sads centrum.
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lång tystnad...

Här har ekat tomt på sista tiden... Det har många orsaker. Bland annat den tryckande värmen, påföljande trötthet och ett väldigt osug att faktiskt skriva något alls.
Jag har varit iväg en vecka utan särskilt mycket wi-fi, vilket startade hela tystnadsperioden. Tänkte att jag skulle uppdatera igen när jag kom hem, men har sedan dess bara känt "nej". Vill inte skriva. Orkar inte skriva. En blogg-svacka.

Men jag har inte suttit hemma och rullat tummarna direkt. Kommer få uppdatera ikapp lite är tanken. Så det kommer framöver.
(null)Visa fler inlägg