Ett minne blott

(null)
Det fina vädret som varit är idag ett minne blott. Blåst, regn och mulet. Runt 10 grader. Måttligt kul att cykla uppför backen bredvid UB i lera och regn i motvind när det för någon vecka sedan såg ut som på bilden när vi gick en promenad förbi där.
Hursomhelst blev det en kort dag i skolan. I eftermiddag blir det istället tvätt, ärenden, hemmapyssel och plugg hemifrån. Sedan avslutas den med fika och en vän.

Lyxbrunch

Idag är det återigen söndag. Gårdagen spenderade jag med volleybollmatch i Ystad som slutade med vinst för vår del. Sedan cyklade jag till en kompis som har köpt ett VR-set så vi fick testa att spela på det. Ganska kul, en kombo mellan fruit ninja och guitar hero. Sedan lagade vi egna dumplings. Kul att testa, resultatet blev ganska bra även om det var en ganska ovan smak.

Idag började vi dagen med lyxbrunch.
(null)
Sedan gick vi en sväng, handlade julkort och en julklapp innan vi landade i soffan där även resten av kvällen kommer spenderas.

Spex, blommor och lite annat

Jag har inte uppdaterat särskilt flitigt, men det händer ändå lite roliga saker.
För någon vecka sedan var vi på spex tillsammans med mina klasskompisar. En uppsättning av Franska revolutionen som var ganska bra, fast jag måste erkänna att jag nog hade lite för höga förhoppningar.
Samma eftermiddag var sambons mamma på besök då hon hade andra ärenden i Malmö. Av henne fick vi en jättefin höstbukett som ännu pryder vår köksö.
 
Vi fick även en bukett rosor som står på soffbordet, men dem har jag ingen bild på.
 
Jag har varit på spelkväll med klasskompisarna och vi testade ett för oss helt nytt spel, med pirater och skatter. Ganska kul, men också ganska klurigt att försöka få sitt lag att vinna utan att avslöja vilket lag det är.
 
Sedan har jag lagt en hel del tid på planering. Jag som tycker det är kul störst inte alls av det, så jag är så gott som klar med julplaneringen. Till och med en stor del av julklapparna har jag tänkt ut, även om jag inte köpt dem ännu. Fler saker inom en lite närmre tidsram har jag också planerat, men de tänkte jag skiva mer om när det kommer.
Visa fler inlägg