En riktig röjardag

I onsdags åkte jag ner till mamma. Eftersom jag är ledig så tänkte jag att jag lika gärna kunde vara till lite nytta. Så jag bokade in att vi skulle röja hos mamma. Eftersom hon har väldigt mycket förvaringsplats blir det väldigt lätt kaos, eftersom det blir väldigt mycket saker. Så min tanke var att vi skulle röja på vinden och i garaget. Sagt och gjort!
Onsdagskvällen plockade vi ner nästan alla lådor från vinden och rensade i ungefär hälften. Mycket åkte i soporna och en hel del även till att skänka.
Men det var bara uppladdningen. Påföljande dag var det den riktiga röjardagen! Först ut var resten av lådorna från vinden, och en första tur till tippen. Sedan allt ifrån en av skrubbarna där julpyntet nog var det enda som behölls. Så blev det en tur till att skänka saker, köpa mus-säkra lådor och en mycket kort visit hos mormor innan det blev en andra tur på tippen. Sedan städade vi på vinden, sopade och plockade tillbaka upp lådor som skulle behållas. Sedan var det garagets tur. Även där var massor av saker att slänga, en del att skänka men också en del att sälja. Vid det laget var dock både tippen och stället att skänka saker till stängt sedan länge. Så lämnat blev stora högar med saker. Men det som skulle behållas blev i alla fall snyggt sorterat.

(null)
Hejdå till vår gamla vattenkokare som gått sönder
#1 - - mamma:

O mamma din är varmt tacksam för all hjälp <3 <3

Svar: Så bra!
Dess