Sedan senast

Nu är det längesedan det hände något på bloggen. Men det brukar betyda att det händer en hel del på andra ställen. Igår ändrades klockan till vintertid och träden står i sprakande färger av gult, grönt, rött och brunt.

Tentaperioden har dragit igång och imorgon skriver jag första tentan. Första tentan för terminen, första tentan för läsåret och framförallt första tentan på LTH. Det känns som att tiden denna läsperioden har gått jättefort, sambon har läst 150% denna läsperioden och kommer fortsätta så även nästa. Och efter det är det dags för hans kandidatexamen. Det känns väldigt orealistiskt!
Volleybollen har dragit igång för säsongen och vi ligger faktiskt ganska bra till i serien. Det är ju oklart om vi kan behålla platsen enda till våren och seriealbum men det är alltid kul att det går bra för tillfället.

Utöver allt det vanliga så har det varit lite olika känslomässiga berg-och-dalbanor. De närmsta vännerna har båda varit i lite känsliga blåsväder och och det händer ständigt nya saker. Men det är inte så dumt ändå, och MSN får passa på att uppskatta det bra också. Jag gjort en väldigt god oreo-cheesecake som sambon åt upp det sista av. Elsa har varit ovanligt mysig senaste dagarna och planeringen går på högvarv. I helgen är det redan halloween och det dröjer inte så våldsamt länge innan julen kommer intågandes. Snart lyser alla fönstren av julstjärnor. Men tills dess lyser alla färgsprakande löv.

UB


Visa fler inlägg