Stukad fot

Jag har gått och stukat foten. Ett riktigt trist scenario faktiskt.
Sambons föräldrar var hos oss i Lund förra lördagen, och jag hade första seriematchen den dagen. Jag var riktigt taggad på att få spela, och med lite publik som skulle komma och kolla dessutom!

Jag hann spela tre bollar innan jag hoppade upp för ett block, landade på en lagkamrats fot och något gick sönder i foten. Tre bollar alltså! Så himla surt... Jag gick själv av planen, fick foten lindad och låg på golvet med foten högt resten av matchen.
På kvällen hade jag så ont att jag inte kunde stödja på den. Söndagsmorgon verkade inte bättre så det blev att ringa till sjukvårdsupplysningen. De rekommenderade att kolla upp det så det bar av till vårdcentralen med helgöppet. De tittade och klämde lite, för att konstatera att de nog behövde röntga för att se till att inget var brutet. Så det bar av till akuten. Ett par timmar senare hade de konstaterat att inget ben var av. Det var en vanlig stukning och jag blev hemskickad med råd om alvedon om jag hade ont. Resten av kvällen spenderade jag i soffan, med foten på ryggstödskanten.

Måndag och tisdag fick jag ta bussen till och från skolan. Måndagen hoppade jag dessutom på kryckor, så det blev en lång dag. Foten är numera svullen och ganska blå, men gör för det mesta inte särskilt ont. Det har gått en hel vecka så både svullnaden och den blå färgen börjar dämpas, men ännu hänger de sig kvar.

Nu gör jag rehabövningar titt som tätt, och väntar på att det ska gå över.

Visa fler inlägg