Hösten är i antågande

Tyvärr så blir det lite glest här på bloggen just nu därför att blogg.se-appen inte är särskilt användarvänlig. Jag kan till exempel inte ladda upp bilder via mobilen... Därför blir det nu väldigt lågkvalitativa bilder från iPaden.

Hursomhelst så har det hänt en del sedan senast. Nu känns det verkligen som att hösten är på väg. Vi har redan rensat bland skorna i hallen och sambon använder redan sin rock.
Imorse när jag cyklade till skolan så var det sådär höstruggigt med ett lätt lätt regn. Mörkret börjar också bli mer påtagligt men kylan håller sig egentligen ännu så länge borta.
Trots det har jag gått in i höst-humör. Sugen på att krypa ner under en filt i soffan, med höstmörkret utanför fönstren. Se på film, läsa ut min bok, spela volleybollmatcher. Saker som hösten medför.
Det allra tråkigaste med hösten är att det även börjar dra ihop sig inför tentaperioden. Jag skriver bara en tenta i oktober, men en är allt som behövs för att tentaångesten ska bli påtagligt närvarande.

Men idag har vi höststädat. Och höstmyst. Som vi har myst! Jag var i skolan fram till lunch, innan jag åt hemma. Sedan tog katten och jag en liten tupplur, så himla mysigt. Efter det var jag på blodcentralen för blodgivning innan jag fortsatte med pluggandet. När sambon kom hem gick det inte plugga längre, inte när man bor som vi gör. Istället så fick jag ett städ/fix-ryck. Toaletten har länge varit i stort behov av städning och jag har också under ett tag tänkt ta tag i att moppa golvet. Vi har en gulbrun plastmatta som till slut blir ganska äcklig. Så idag var dagen när det blev lite renare hos oss. Eftersom jag inte har någon träning idag så fick vi trots det hela kvällen! Det känndes så lyxigt. Diskmaskinen sköter disken och jag har ägnat ett par timmar till allmänt slapp. Och Elsa-mys. Högt uppskattat av både mig och katten. En mycket trevlig och säkerligen undermedvetet efterlängtad kväll.

Visa fler inlägg