Husrensning

Sambons föräldrar har sålt sitt hus och har/ska flytta till varsin lägenhet. Det innebär såklart att allt ska ut ut huset, och allt som inte ska vidare till nästa ställe ska rensas ut, vilket vi är uppe i Småland och hjälper till med.


Måndagen började vi med att köra två lass, saker som ska vidare och saker som ska magasineras. Vi blev hämtade vid 9 på morgonen och var färdiga för dagen vid 21 på kvällen. Alltså tolv timmarspass. Det finns så otroligt mycket saker i ett hus, så fantastiskt mycket mer än man tänker sig.

Igår började vi åter vid 9, körde till tippen, lämnade till second hand samt mer saker till både magasinering och som skulle vidare till nästa ställe.

Som tur är hade sambons mamma gjort rabarbersaft (och flädersaft, men det är inte lika viktigt). Det satt riktigt fint mitt i flyttkaoset! Bredvid står också vad jag tror var vit kladdkaka med rabarber.


Såhär efter ett par tunga dagar är kroppen ganska mör. Att bära tunga och otympliga saker är vi inte direkt vana vid, och särskilt inte ner för trappor. För såklart har de förråd på övervåningen i huset... Men nu är den större utrensningen i alla fall gjord.

Visa fler inlägg