Höstmörkret

Så har äntligen tentaveckan varit. Och denna läsperioden körde igång med gasen i botten direkt. Jag har valt kurser som krockar lite tyvärr samt en kurs där föreläsaren påstår att han siktar på att ha den svåraste kursen under hela ens utbildning... Det kommer bli en tuff läsperiod.

Men innan den drog igång så hade jag en lika proppad helg som veckorna framöver ser ut att bli. Lördagen med tenta och match följdes sen upp av söndag med ett besök på Escape house med klasskompisar. Sedan mat på Surf Shack och sedan Wii-dans hemma hos oss. Sjukt roligt! Längesedan jag dansade så mycket, och längesedan jag skrattade så mycket.
Dessutom så bytte det i söndags till vintertid. Något som har ställt till det lite i hjärnan som vanligt. Fick en smärre chock när jag kom ut från skolan igår och insåg att det i princip var helt mörkt! Kallt var det också, bara ett par plusgrader under dagen. Nu är det verkligen höst på riktigt. Men med tanke på hur mycket jag verkar ha att göra så stör det kanske inte så mycket.
(null)
Det var ett tag sedan jag bakade dessa syltgrottorna nu. Men de kan få pryda bloggen trots det.
Visa fler inlägg