Hänt hemma

Just nu händer saker i skov. En period där det mesta står still, följt av en period när det händer väldigt mycket på en gång. Senaste tiden har varit en sådan där väldigt mycket händer. Vilket är väldigt roligt, men också väldigt krävande på något sätt. Det är inte vardag och allt lunkar på som vanligt, utan det är hela tiden massor av saker som ska göras.
I veckan har pappa varit här, och då hände det grejer! Hatthyllan med krokar för att hänga ytterkläder kom äntligen upp, vilket har gjort enorm skillnad i hallen. Sedan hjälpte han oss med att sätta upp två lampor över matbordet, en taklampa i vardagsrummet och en i sovrummet. Sedan satte han upp två klockor, en spegel och sänglamporna. Vilken enorm skillnad! Det känns så bra att det är gjort.
 
Men den där kicken som inträffar när man kan checka av saker på att-göra-listan gör att listen utökas, det finns så mycket jag vill göra. Helst nu! Men samtidigt orkar man inte. Jag går ständigt runt och funderar över småsaker till lägenheten. Saker som inte är akuta, men som lite ligger och gnager i bakhuvudet för att man vill ha en lösning, och sedan faktiskt utföra den. Men det tar sin tid. Tills att någon bra idé poppar upp så njuter jag av den tillfälliga kicken av saker som faktiskt är gjorda.
Något jag är väldigt nöjd med är min monstera, och lilla svärmorstunga.
#1 - - Perre:

Kul att få så mycket gjort. Förstår att du gärna vill få allt gjort så fort det bara går, men ha ingen brådska. Bättre att göra det ordentligt än att hasta iväg. Mysigt att ha en pappa som är både snäll och händig 🙂.

Svar: Nä, det tar sin lilla tid. Jag har (såklart) världens bästa pappa!
Dess