Kal å Ada

Hlegen som gick spenderade jag i Göteborg. Det var nämligen dags för den årliga volleybollturneringen Kal å Ada. Vi var utklädda till streckkoder som vi ju målat själva. Mycket nöjda med vår utklädnad faktiskt.
 
Redan fredag eftermiddag hoppade hälften av laget på tåget till Göteborg. Den andra hälften åkte senare på kvällen. Väl framme i Göteborg käkade vi lite på stationen, tog spårvagnen till vårt boende och gick för att handla frukost. Efter lite socialtid med att spela kort var det läggdags.
Lördag var det gruppspel. Vi spelade fyra matcher, varav de flesta spelades till oavgjort.
Sedan gick vi ut och åt.
Vi hittade ett sushi/wok-ställe inte långt från vårt boende där vi blev ganska överraskade över maten. Alla var väldigt nöjda och maten var jättefin. Min wok var nog kanske den tråkigsate, men sushin som andra fick var konstverk i uppläggningen.
 
Söndagen var det vinna eller försvinna, och vi förlorade redan första matchen, som vi dock spelade väldigt jämt mot ett lag i divisionen över oss. Så lite tråkigt att åka ut så tidigt, men också ganska skönt att komma hem i vettig tid. Så summa summarum så var det en rolig helg.