Experimentell pizza

I helgen har vår bakprojektspartner varit hos oss för ett nytt matlagningsprojekt. Denna gången var det två sorters pizza som skulle konstrueras.
(null)
Först ut en pizza med rostad, mixad pumpa som bas, med brysselkål, picklad rödlök och fetaost.

(null)
Näst på tur var en pizza bianco med blomkål och champinjoner. Som man kan se är där ett hörn utan svamp vilket beror på att undertecknad inte gillar det.

Pizzadegen är egengjord, innehållande det gamma vanliga som jäst, mjöl osv men också mixade vita bönor. Antagligen för att få in lite proteiner i en annars ganska protein-fattig rätt.

Summa summarum blev det inga höjdare. Bottnen blev ganska tjock, sambon tyckte att "det smakade nyttigt" och hela smakkombinationen var inte någon hit. Men kul projekt att testa!
#1 - - Perre:

Synd att det inte blev nån fullträff. Bara att försöka igen 🙂

Svar: Japp! Bättre lycka nästa gång som man brukar säga!
Dess