Terminsstart

 
Höstiga färger. Det börjar dra ihop sig till terminsstart. Sommaren har varit lång, och vi har gjort mycket roligt. Liten sammanfattning över saker som inte fastnat på bloggen ännu.
 
Sedan har sambons pappa flyttat, vilket vi hjälpt till med. Då han hade nollbyte mellan bostäderna blev det flytt två helger i rad, först flytta allt till magasinering, och sedan in i nya huset. Jag hjälpte bara till första helgen, vilket resulterade i en stor uppsättning blåmärken och ett rejält skrapsår på armbågen. Sambon hjälpte till båda helgerna, men kom ändå lindrigare undan med lite träningsvärk.
 
Vi bakade kanelbullar. En klasskompis till mig kom hem till oss och bakade bullar. Min assistent är guld värd när man bakar sådant, och då alla andra bor i små studentlägenheter är det ingen annan som har en assistent. Dagen utvecklade sig till att också baka kolakaor, spela tv-spel och göra mat.
 
Sedan har vi varit i Norra Skåne hos sambons mamma. Vilken har både intresse för mat och trädgård. Så självklart odlar hon ätbara saker. Jag fick äran att gå och skörda en liten gurka, vilket såklart är ganska kul. Där fanns också en liten gul tomat som sambon, som delar intresset för ätbar trädgårdsskötsel, såklart blev ganska glad över att få.
 
Jag har köpt en handväska som har använts flitigt. Perfekt att ha när man bara ska ha plånboken med sig.
 
Vi köpte choklad i Åre, vilken var väldigt god. En av dem fick min lillebror som tack för hjälpen med att passa katten medan vi var iväg.
 
Det har varit en fin sommar.
 
 
#1 - - Perre:

Mmm färska kanelbullar säger man ju inte nej till och den där hallonnougaten är jag nyfiken på 😊

Svar: Mycket gott!
Dess

#2 - - ebba nilsson:

Hej på er, ser gott ut kommer och fikar vid tillfälle. kikar på väskan också, jättesnygg. Kram mormor.

Svar: Du är varmt välkommen!
Tack, jag är ganska nöjd med den. Kram
Dess