Händelserik helg

Helgen inleddes med att vår bakprojektspartner var hos oss på fredagskvällen. Jag fick en idé om att jag ville göra/äta dumpling. Pitchade den och det föll i väldigt god jord. Så sambon och vännen förberedde och när jag kom hem från träningen gjorde vi de små knytena och åt tillsammans. Lyckat projekt!
(null)

 

Lördagen hade vi ställt klocka för att komma med bussen. Den bar av till mormor, där jag bjudit in oss på lunch. Där samlades alla syskonen med partner, mamma och min kusin med familj. En trevlig tillställning. 
(null)
Vi avlägsnade oss relativt tidigt då vi hade planer på kvällen. Klasskompisarna kom hem till oss, vi lagade mat tillsammans och sedan hade vi bokat bowling. Väldigt trevligt, och det var riktigt kul att bowla igen. Var åratal sedan sist!

Söndagen blev det storstädning, främst av kök och badrum. Sådant som lådinsatserna, ugnen, plåtarna och hyllorna på köksön fick sig en omgång. Och vattenlåsen i badrummet rensades. Inget man gör varje vecka direkt. Det tog många timmar och mycket slit, men fint blev det!
Visa fler inlägg