Födelsedagen och lite recap

Tiden swishar förbi! Det är mycket vardag som skrivits om på senaste tiden, så en del har helt enkelt fått stå tillbaka - exempelvis att dokumentera. Men vi har nog landat i någon sorts ny rutin, även om den inte är optimerad ännu. Särskilt problematisk är morgnarna när både jag och sambon vill ha badrummet samtidigt. Men det löser sig förhoppningsvis med tiden.

Utöver nya rutiner har jag också hunnit fylla en ny ålder! Födelsedagen var väldigt lugn, vi spenderade den hemma med serietittande (som nu inte får plats under veckorna) och japansk hämtmat. Mycket trevligt. Med klasskompisarna firade jag med att göra ett Escape room, vilket vi gör i omgångar för att vi är för många. Men vi avslutade kvällen med tacos och frågespel.
(null)
En trevlig kollega bjöd mig på fika, och jag tog hem drickan. Den var ganska sur, men ändå ganska god.

För övrigt rullar vardagen på som ett ånglok. Jobb, träning, sömn.
Jag har spännande nog fått min allra första lön, som ledde till en stor reform i ekonomin. Det var en lite märklig känsla när det rullade in på kontot. Men väldigt roligt!

Men nu har januari kommit till sitt slut, vilket passande nog inträffar en fredag, när vardagen har sitt slut och helgen tar vid. Februari lovar ljusare morgnar och många matcher. Utöver det får vi se.
Visa fler inlägg