Februari

Ja, februari kom och gick. Så här kommer en liten sammanfattning.

Vi har hade en tanke att vi skulle undvika att slöscrolla så vi har haft en del projekt.
Jag hade ett ganska stort projekt med alla krukväxter, att duscha dem och preppa lite för våren, klippte sticklingar, planterade om osv.
(null)

Det blev en hel del sticklingar som snart behöver planteras. Jag har haft en del problem med trips, så en del växter slängde jag också, och andra är på prövoperiod för att se om de repar sig lite med lite vårljus. Exempel på sånna är ett par olika ampelliljor som ser ganska glesa och trötta ut. Men jag fick i alla fall en del sticklingar som jag hoppas tar sig.

(null)

Ett annat projekt var en cykeltur till soptippen med lite saker, och då passade vi på, när vi var i området, att ta ett litet besök på Plantagen och köpa oss en kruka till en växt som vi haft sedan april, men som bara haft en innekruka. Men nu har den till slut fått även en ytterkruka.
(null)

Och en annan kul grej när vi ändå är på växt-tema är att vår orkidé blommar! Det trodde jag verkligen inte skulle hända, vi har haft den ganska länge utan några blommor, men nu blommar den så fint, och jag är lite nöjd.
(null)

Andra projekt vi haft är att rensa lite i frysen. Det är så lätt att saker hamnar på botten och blir liggande. Så jag har försökt bygga matplaneringen lite löst baserat på vad som legat länge. Vi hade exempelvis hjortron som vi plockade sommaren -19 som hade varit supertrist att behöva slänga ifall de skulle bli frysskadade, så vi kokte sylt på dem.
(null)

Sedan har vi tvättat fönsterna, vilket fanns ett stort behov av. Och som vanligt allmän rensningen, saker som hänger i garderoben som aldrig används, köksprylar som tar för mycket plats och liknande. Slöscrollande har definitivt blivit ändå, men vi har fått en hel del gjort i alla fall. 
Visa fler inlägg