Fotbollsmatch

Igår kom sambons föräldrar till staden. För att kolla på fotboll. Så trots att det duggregnade och det inte har var särskilt varmt ute så satt jag och tittade på fotboll, Lund mot Växjö. Växjö vann med 2-0, vilket var trevligt med tanke på att det var laget vi hejade på.
 
Idag har varit en lugn söndag hemma. Vi gjorde en veckomeny som förberedelse för kommande labbperiod, och handlade. Och sedan kröp vi ner under täcket med en film. Till och med katten kom och mös (myste?) med oss.
 


Sen senast

Jag har knappt varit inne på bloggen sedan påskas... Vilket såklart innebär att det har hänt en del sedan senast. Skolan har dragit igång, och det tuffar på i vanlig takt. Förra helgen så firade jag och pojkvännen två år tillsammans, och jag fick en röd ros av honom.
Sedan fick jag ett väldigt sug att baka paj, så det har jag gjort, äppelpaj blev det, även om jag egentligen hade varit mer sugen på någon sorts bärpaj, allra helst hallon.
 
 
I början av veckan kom också min efterlängtade mandelolja, som jag kommer använda som massageolja. Vi fick prova den, och den verkar faktiskt bra som det. Dessutom sa en vän att den är jättebra som hudkräm också, så vi får väl se om vi blir mjuka som barnrumpor.
 
Igår fyllde min bästa vän sedan dagis år, vilket firades med lasertag i Malmö och sedan en brakmiddag på TGI Fridays.
 
 
 
 

 
 

Påsk

Efter några dagar hos mamma på Österlen blev de en kort visit hemma i Lund, men jag hann med ett besök hos veterinären för att vaccinera Elsa. Sedan bar det av norrut, hem till pojkvännens föräldrar. Eftersom vi skulle vara borta några dagar så fick också katten följa med, trots att det inte är särskilt populärt från hennes sida att åka i buren. Att få gå lös i deras villa är lite annorlunda mot våran lilla lägenhet. Såklart lite läskigt, men de verkade trots allt va ganska uppskattat.
Vi firade pojkvännens morfar som snart fyller år, och så åt vi såklart påskmiddag. Vi hälsade på pappa och åt en lunch även där.
Nu är vi dock hemma i Lund igen, skolan drar igång imorgon. Och katten o vilar ikapp. Jag i sängen, Elsa på min mage.Visa fler inlägg