Säsongens första vinst

Efter årets lite sena gåsamiddag hos mamma igår kväll bar det idag av mot Borås. Vilket slutade med säsongens första vinst. Vi tog två set förra matchen men förlorade 3-2. Denna gången vann vi 3-0! Det kändes väldigt kul.

(null)
Vi började bilturen med en dubbel regnbåge. När vi väl kom fram i Borås hade dem snö. (null)

Nu är jag väldigt trött, så kvällen spenderas med planet earth 2.

Tråkigt besked på blodcentralen

Ett tag har jag fått påminnelser att de på blodcentralen har brist på min blodgrupp och att det är dags för mig att lämna blod igen. I tisdags morse tog jag tag i det och cyklade dit. De senaste gångerna jag varit där så har jag haft för lågt järnvärde för att få lov att ge. Denna gången blev jag informerad att de skulle ta järnvärdet innan de tog något blod, liksom förra gången. Dock skulle jag om det nu var för lågt bli avregistrerad eftersom de räknar med att man helt enkelt har för lågt järnvärde för att ge om man vid tre tillfällen haft det. De stack därför bara med en liten nål för att få tillräckligt med blod för att ta järnvärdet. Det visade sig att jag hade 123 g/L. Gränsen för att få ge blod som kvinna är 125. Därmed hade jag för lågt och är hädanefter inte längre registrerad blodgivare. Lite synd, men å andra sidan är ju nivåerna satta för blodgivarnas säkerhet, så just nu är jag väl inte kapabel att avvara en knapp halvliter blod ett par gånger om året. Men någon gång i framtiden kanske jag kan försöka igen.

(null)

(null)

Jag fick en gåva, trots att jag inte gav något blod. Denna gången blev det en vattenflaska.

Det rullar på

Idag började jag dagen med munta som gick helt okej. Sedan rullade dagen på med föreläsningar, luncha med en kompis och avslutades med en stund att räkna uppgifter. Chockerande nog så hann jag göra alla uppgifter, även om det nu råkade vara bara fyra denna veckan. Men få uppgifter innebär inte alltid att det går snabbt att göra dem för det.

För övrig har dagen bjudit på kallt väder, ett par plusgrader bara, så nu åker tjocka mössan och vantarna fram. (null)

Den gångna helgen var inte heller så varm, men det gjorde inte så mycket. Lördagen spenderade jag i pincio hela dagen i hallen, först med att spela match (som vi tog 2 set i men ändå förlorade) och sedan att sitta i sekretariatet. Oturligt nog blev även det en 5-setare. Så när jag kom hem hade jag missat min tvättid... Men det får gå ändå.
Söndagen spenderade jag största delen av tiden inomhus, närmare bestämt i sängen. Sambon var inte hemma, så jag passade på att dra mig hur länge som helst. Riktigt trevlig!
Visa fler inlägg