Vandringsstrumpor

I helgen var vi som sagt och fixade strumpor till mina kängor. Och var sedan ute och provade dem. Min innerstrumpa kändes dock lite stor i hälen, där blev liksom en liten extra bulle om man rätar ut foten. Därför var jag idag och bytte dem mot en mindre storlek. Ännu inte provade, men ännu känner jag mig väldigt nöjd med mitt strump-köp!

 
Som innerstrumpa har jag nu en tunn svart Everest multifunktionell ullstrumpa med merinoull. Och som ytterstrumpa en rosaröd Helly Hansen. Hoppas att det ska bli bra! Jag ska bara komma ihåg att de bara får tvättas i 40 grader...
 
 

En ovanlig helg

Denna helgen hade vi inget alls planerat i förväg. Inget! Det är inte någon vanlig företeelse här, med tanke på att jag dels spelar matcher på helger, och dels är en planerare. Jag har har en tendens att fylla upp schemat med allt möjligt veckor i förväg. Men två dagars total ledighet satt väldigt fint.

 
Lördagen sov jag. Vaknade runt 11, åt frukost och somnade sedan om och sov i omgångar i tre-fyra timmar till medan sambon satt och pillade på sin dator. Så den dagen blev det inte mycket gjort. Men vi åt gott och drack päroncider i finglas till maten. Lite enkel lyx. Kvällen avslutade vi med Melodifestivalen och chips, något som inte heller är särskilt vanligt.
 
Söndag började också lugnt med sovmorgon, men efter frukost knallade vi iväg för att fixa strumpor till mina kängor och så trotsade vi regnet och inveg strumporna. Runt 2 timmar var vi ute i blandat mulet och duggregn. Efter det blev den en storhandling, tror sällan vi handlat för så mycket pengar! Bara vegetariskt står på menyn i några dagar nu, så vi gick loss på grönsaksavdelningen. Det är nya recept som jag letat fram som ska provas, så det ska faktiskt bli lite spännande. Kvällens försök på indisk stpotatisgryta med kikärtor blev ganska lyckat iaf!
 
 
Fredagens broccolibiffar med potatismos
 
Lördagens enchiladas
 
Söndagens indiska sötpotatisgryta med kikärtor
 

Omtumlande vecka

Vädret vände från att ha varit kontinuerligt regn och snålblåst till att vara...

 

... mer snö! Tyvärr är det också plusgrader så att snön smälter och blir till slask. Men det är inte vädret som är det mest omtumlande denna veckan. Det har hänt en hel del som ännu inte gör sig som material på bloggen.

 
Men en sak är att jag har hoppat av en kurs. Reglerteorin som jag valde till frivilligt och som jag absolut inte behöver för en examen har jag bestämt mig för att strunta i. Jag fick inte ut det jag ville av den och fick mest ångest över svårighetsgraden. Kanske inte så omvälvande men stort för mig ändå.
Visa fler inlägg