Full rulle

Idag har jag en minst sagt fullbokad dag. Började på morgonen med möte med gruppmedlem för Reglerteorin. Krångliga uppgifter till en inlämningsuppgift som är en stor del av examinationen. Fortsatte med föreläsning, lunchmöte med studierådet, övning och ett till möte med gruppmedlem, men denna gången för programmeringskursen. Där var det labbförberedelse som skulle göras.


Heldag i skolan alltså. Efter det hade studierådet utbildning för sina medlemmar, genomgång av kursenkäter, likabehandlingsplanen och hur sektionen fungerar. Jag missade dock den sista delen, eftersom jag hade träning. Snabbt hem, byta om och iväg igen.

Nu är klockan mycket och jag har äntligen landat hemma i sängen. Imorgon blir inte lika fullspäckad.

Uppdatering

Det var nu ett tag sedan bloggen uppdaterades. Återigen på grund av att appen inte fungerar som den ska. Men det har hänt så mycket sedan sist!

 
Jag fyllde år. 23 år gammal numera. Och födelsedagen gick så fort! Den bara sprang förbi och så var den över. En av de bättre födelsedagarna jag haft på länge. Vaknade på morgonen av mycket fin sång av sambon. Med vår traditionella godisbricka och paket. Hör och häpna på fick jag ett Wii och ett dansspel! Det var begagnat, men ändå! En av mina kompisar har en äldre version av spelet, som jag tycker är superkul, typ det bästa spelet jag vet om. Och nu har jag en helt egen! Behövs det säga att jag har dansat en hel del förra veckan? Men det kan kanske behövas med tanke på att vi lyxat med tårta mer än en gång.
 
Utöver det har vi vunnit en match mot Helsingborg, och förlorat en mot Ängelholm.
 
Vi bokade en resa i sommar, och planerar för ytterligare aktivitet. Jag är ganska peppad på att få sommarlov nu. Men det dröjer ju ett tag till. Fram till dess så ska vi plugga, plugga, plugga. Våren brukar gå snabbt med alla konstiga röda dagar. Lite påsk, Krisihimmelfärds och första maj. Lediga dagar som avbrott. Mys!
 
 
Sa du ledig?!
 

Terminsstart

Idag har jag börjat min fjärde termin på LTH, och totalt sjätte termin på universitet. Att jag pluggat i 2,5 år känns konstigt... Å andra sidan känns det som om jag pluggat jättelänge. Men samtidigt är det supermycket kvar av utbildningen. Märkligt det där.


Hursomhelst så har jag påbörjat två nya kurser och upptäckt att jag inte kommer ihåg särskilt mycket av hur man programmerar i Java, vilket en av mina går ut på. Det är en fortsättningskurs så det förväntas ju att man kan det man lärde sig i förra kursen, som jag läste i höstas/våras. Tentade i mars förra året. Så det är ett tag sedan man höll på med det. Blir mycket repetition i veckan.
Den andra kursen har jag hört gott om, så det verkar ju åtminstone lovande. Första föreläsningen idag ägnades mest åt att förklara varför reglerteknik är roligt, föreläsaren verkar ganska skön.
Sammanfattningsvis blir detta en läsperiod med många labbar, 6+3 stycken. Men tacksamt nog inga labbrapporter om jag förstått det hela rätt. Skönt!

Studierådet hade idag bokbytar-event som jag var med och hjälpte till på. Det var mer uppslutning än jag förväntat mig, så det var trevligt att det ändå blev av. Jag sålde en övningsbok idag dessutom, vilket inte hade något med eventet att göra. Men jag blev väldigt nöjd med det, trodde inte jag skulle få den såld eftersom jag bara hade övningsboken, inte teoriboken. De köps oftast som paket. Så lite pengar in på kontot och mer plats i bokhyllan. Plus bragden att jag lyckades bli av med den!

Visa fler inlägg