Valborg

Idag är det valborg, vilket innebär ledigt för oss. Väldigt skönt. Vi skippar också stadsparken där alla fulla studenter håller till idag.
Hittills har vi istället tagit en sväng ut till Nova, handelsområdet utanför stan. Främst för att hämta extraskivor till bordet men jag passade på att ta en sväng i affärer också.
Nu ska vi städa, och sedan väntar grillning ikväll med klasskompisar.
(null)

Blommorna blommar

Nu har det verkligen blivit vårigt. Förra vecka var det ordentlig värme och sol. Denna veckan är det mer mulet och grått. Men träden har börjat slå ut.
(null)
Riktigt vackert är det, bara precis bakom oss där vi bor. Trädet på innergården har också börjat, men jag tror den tar sig lite mer tid eftersom den står mörkare på innergården. Men den tar sig också i sinom tid.

Dalby Söderskog

I lördags var vi på besök i Dalby Söderskog. Det var superfint väder, lite blåsigt men sol och hyfsat varmt.
(null)

(null)

(null)

Vi tog bussen ut, och vi var definitivt inte ensamma om idéen. Redan på bussen i Lund steg det på ett helt gäng barn och ledare. Från något i stil med Friluftsfrämjandet. Men det störde inte alls när man väl kom ut i skogen.
Vi hade lite fika med oss och pausade lite på några fallna träd. Dock var det lite kallt att sitta stilla, så det blev inte jättelänge. Men det blev en mysig liten tur allt som allt!
Visa fler inlägg