Häng hos mamma

Sedan igår kväll har jag befunnit mig på Österlen. Här har vi gått igenom massa saker som jag ska ha med mig hem till Lund. Vi har dessutom köpt in lite olika krukor som ska pryda våra fönster så småningom. Sedan har vi varit en sväng hos mormor för att försöka hjälpa henne med datorn. Det gick inte så bra, men vi hann i alla fall träffa henne lite.

Sedan avslutade vi med planka på lax.
(null)

Examen och fler nyheter

Idag hade sambon sin presentation för sitt examensarbete. Som alltid är jag imponerad av hur ledigt han lyckas prata om vad han har hållit på med, trots att han är nervös. Men det gick jättebra för honom och nu väntar bara lite rättning i rapporten för hans del, och så har han officiellt inget mer skolarbete kvar. Han verkade nöjd och glad att det ligger bakom honom nu, så jag glädjs med honom. Dessutom fick han presenter av mig, en prick-till-prick-bok och en köksmandolin. Dem verkade han också glad för så det blev lyckat.

Här hemma är det andra typer av nyheter som händer. Nämligen två små nykomlingar i fönstret.
(null)
Det är två olika sorters palettblad. Den stora ska vara en Chocolate covered cherry och den lilla Wizard mosaic. Jag har köpt dem från olika håll, men fått båda skickade i posten så de se lite trötta ut för tillfället. Den lilla kom igår och den stora idag, men jag tror, och hoppas verkligen, att lite ljus och lite vatten gör att de repar sig. Jag ska dessutom försöka plantera den lilla, och plantera om den stora lite senare i veckan, men de får lov att stå lite innan jag påfrestar dem mer.

Sommarlov

Idag har jag haft min första sommarlovsdag! Igår eftermiddag skrev jag första och sista tentan. Så idag har jag tagit sovmorgon och gick sedan ut på promenad. Det har blivit jättevarmt, så någon jättelång sådan blev det inte. Men jag tog en sväng och gick sedan en sväng i stan. Jag hade spant in en film jag ville se, så jag tog faktiskt och gick på bio. Helt solo då sambon har skola, och alla kursare har tentor kvar. Men det gick bra det med, det är inte första gången jag går själv, det stör inte mig.
På vägen hem gick jag lite ärenden och hämtade lillebrors studentplakat som beställdes för ett tag sedan.
Nu börjar sommaren!
(null)

Visa fler inlägg