Idag flyttar vi!

Igår ringde hyresvärden och meddelade att vi flyttar idag. Så nu är det pack och städ som gäller för fullt. Sambon är hemma dessa två dagarna och tar största delen städ. Jag har obligatoriska moment i skolan, så jag får vara där en del. Men i eftermiddag går flytten!
(null)

Många järn i elden

En sådan klyscha passar nu i tiderna när det är dags att söka sommarjobb... Något jag inte direkt sett fram emot, men som trots det verkligen behövs göras. Jag har några kandidater att söka, men det tar emot att faktiskt ta tag i det.
Dessutom passar rubriken bra för tillfället i övrigt. Skolan är på slutspurten av läsperioden, så nu är det mycket som ska hända samtidigt. Tre deadlines denna veckan, utöver de vanliga uppgifterna i matematiska strukturer. Och en presentation.

Som grädden på moset vet vi fortfarande inte exakt vilken dag vi får den nya lägenheten, och det officiella datumet närmar sig. Därför har vi nu en vägg av packade lådor som tar upp en hel del plats. Men resten vågar vi inte packa ännu.
 
Men vädret har varit på strålande humör, det har varit soligt många dagar, och riktigt, rikrigt kallt. Igår morse var det -7 på vägen till skolan. Men de allra flesta verkar vilja ha vår nu.
(null)


Helgen

Igår var mödrarna på besök i Lund. Alltså både min mamma och sambons mamma. Först spelade jag match och de var publik, sedan åt vi och så spelade vi spel. En väldigt trevlig kväll.

Idag har vi mest vilat. Vi tog en promenad till mataffären och insåg på vägen hem att den ena påsen var en påse för mig.
(null)
Innehållande mjölk, gurka och choklad. Det absolut nödvändigaste. Måste alltid finnas gurka och mjölk hemma. Och får man välja så står choklad på samma lista!
Visa fler inlägg