Skärtorsdag och påskägg

Idag är det skärtorsdag, och sista dagen innan omtentaveckorna/påsklovet. Och jag har hittat ett påskägg!
Upphittat på skolan. Det är från ett företag som är "egg-cited" att meddela att de nu anställer. Vilket väl är mest intressant för de som tar sin examen i vår. Men eftersom jag hittade ägget så betyder det att jag får godiset, så jag är inte heller ledsen. Innehållet var kolor som till majoritet var lakritssmak, vilket jag inte gillar, så tyvärr var det inte så roligt godis. Men det är alltid kul att hitta ett påskägg! Det första för i år. Men troligtvis inte det sista!

Påskvecka

Påskveckan har anlänt, och med det även mer snö för vår del. Men med ledigheten lurande just kring hörnan är det lättare att hålla gott mod.
Idag hade jag fjärde labben i biologin, och fick svar med godkänt på tredje, som vi gjorde förra veckan. Så på det hela taget rullar det på bra. Senaste deadlinen, som var igår fick jag också respons på, vilket var att det finns betydligt mer att fixa. Men det löser sig nog. Min nya kurs bränner på, till påsk ska vi ha hunnit genom halva boken ungefär, vilket är ganska galet. Men jag har försökt räkna övningsuppgifter och känner mig ganska bra i fas ännu. Vilket är en bra start med tanke på att det bara är andra läsveckor vi hunnit in i.

Hemma är det för tillfället stillastående, trots massa som ska göras. Men snart händer saker och det ser jag fram emot! Tills dess håller vi tillgodo med lite toscakaka och glass.
(null)

Våffeldagen

Idag är det våffeldag, vilket vi såklart firade med våfflor till frukost.
(null)
Elsa firade genom att studera ångan från våffeljärnet. Vanligtvis sitter hon inte med vid bordet när vi äter.

Vad dagen mer erbjuder är lite oklart. Lite planering för vandring lite längre fram när det blivit varmare. Och lite sommarplaner. Idag slår det ju faktiskt också om till sommartid, så det känns passande.
Visa fler inlägg