Skolstart

Så har skolan dragit igång igen, och så även träningen. Efter tre dagars skola och träning både igår och idag så känns det som att vardagen dragit igång. Två av mina tre kurser denna läsperioden har börjat, den tredje drar inte igång fören nästa vecka.
Den ena kursen känns efter en föreläsning ganska bra, ännu är den faktiskt riktigt rolig. Medan den andra kursen efter en föreläsning känns ungefär som att försöka klättra på luft. Vilket är ett uttryck jag själv precis hittade på.

Hursomhelst så känner kroppen av att träningen dragit igång och jag känner mig allmänt seg och oflexibel. Dessutom vaknade jag idag med att vänstra sidan av nacken har låst sig. Jag kan därför inte luta huvudet åt vänster. Vrida går bra, men inte luta. Märkligt...

Taggade för skolstart

Sista sommarlovsdagen

Idag bävar jag lite inför vad som komma skall. Imorgon börjar nämligen skolan igen. Pang på så drar studierna igång igen. Och i helgen väntar ett träningsläger som jag inte alls känner mig redo inför. Lite segt.

Men en dag som denna får man också blicka tillbaka över vilken sommar man haft, och min har faktiskt varit väldigt bra. Jag har hunnit en hel del av det jag kunde att jag ville göra. Dalarna, Gotland, Cypern, cyklat dressin, teater på Kastellet, Stockholm. Och så har jag ju hunnit jobba lite också. Sambon har fyllt år, vi har blivit av med vår gamla micro, fått en ny, beställt diskmaskin, fått en ny spis gnällt över den och sedan fått den fastsatt. Jag har spelat massor av Sims 2, kollat på filmer, serier och läst romaner. Fotograferat, ätit god mat, hälsat på släkt, både min och sambons, myst med Elsa och bakat. Massor av saker som en sommar borde innehålla. Så på det hela taget har det varit en väldigt trevlig sommar som jag är ganska nöjd med.

Nu börjar rutinerna igen, träning, föreläsningar, pluggtid, regelbundna mattider. Och så kan man börja drömma om nästa sommar.

Blåbärsmuffins

Eftersom vi har frysfacket helt fullt med blåbär så var det dags att göra något med dem. Nu när terminen snart drar igång behöver vi plats till matlådor. Blåbärsmuffins hade vi redan kommit överens om att det skulle bli av en del blåbär, så muffins blev det.

Visa fler inlägg