Julfirande

Idag firar vi jul hos sambons mamma. Småkusinerna som inte längre är så små är på väg och hans morfar har redan anlänt. Nu är det julfirande på intåg. I köket står tre generationer och gör egen senap från grunden. (null)
Granen har jag och sambon klätt. Och sambons mamma har gjort så mycket mat så det kommer rinna ut öronen på alla närvarande. Men det är så det ska vara på detta stället. Själv har jag gått och blivit ganska förkyld, men jag tar det lugnt i soffan. Nu är det jul.

Lagmiddag

I helgen som var spelades sista matchen för denna halvan av säsongen. Jag missade tyvärr den eftersom vi var i Stockholm men i vår möter vi alla lagen en gång till.

Igår var det därför avslutningsmiddag med laget. Vi var hemma hos en av spelarna och åt tacos. (null)
Jättetrevlig kväll. Vår portugisiska tränare fick en present, en svensk korg. Lite glögg, lösgodis, köttbullar, knäckebröd och Kalles kaviar bland annat. Typiskt svenska saker liksom. Hon verkade uppskatta den, och det var kul att få sitta och prata med dem om annat än volleyboll. Jag har ett väldigt bra lag.
(null)

Jul i Stockholm

(null)

(null)

Denna helgen har vi varit och firat jul i huvudstaden med sambons bröder med familj. En mycket mysig helg! Det blev julmat, som jag ju i och för sig inte egentligen gillar, en tomte och paketutdelning. Sambons brorsbarn var på gott humör och alla höll sams. Så det har varit en lyckad helg. Nu ska vi avsluta helgen med att mysa med katten och julkalendern.

Visa fler inlägg