22 år

Igår fyllde jag år. Dubbel 2:a var det denna gången. Inte någon speciell födelsedag på något sätt, men jag är ganska förtjust i födelsedagar, både min egen och andras.

Dock gick inte denna födelsedagen som tänkt. Dagen började med att sambon hade glömt det. Han kom på det först när han fick notisen från Facebook. Måttligt roligt, han mådde nog ganska dåligt över det.
Sedan hade jag hela dagen fullbokat schema, men började må dåligt under förmiddagen så jag fick gå hem en stund och vila på lunchen. Jag mådde dock bättre senare och kunde gå på sista föreläsningen, så jag missade bara en övning.
På kvällen skulle sambon laga linshamburgare, något som jag är väldigt förtjust i. Sedan skulle vi också äta glass och hemgjord chokladsås.
Burgarna lyckades han bränna lite, han glömde köpa glass överhuvudtaget och chokladsåsen läste han fel i receptet så det gick snett redan från början. Dessutom hade jag råkat hitta vad jag skulle få i present när jag pillade på hans mobil för några dagar sedan.

Gårdagen gick inte så bra för sambon min, men 22 år blev jag ju ändå. Och presenten jag fick, en helkroppsmassage, ser jag väldigt mycket fram emot!Ny vårtermin

Idag börjar officiellt nya terminen och mina nya kurser. En mattekurs som heter "Kontinuerliga system" och en mekanik-kurs. Utöver att jag fortsätter med programmeringen alltså.

Ny termin innebär tyvärr att min underbara långhelg är slut. Men det har varit en väldigt trevlig ledighet. Jag fixade mina nya böcker, rensade i mitt postfack, hade sambons föräldrar på besök, bakade kladdkaka och kokade lingonsylt. Tyvärr misslyckades vi ganska fatalt med sylten då sockret kristalliserade sig. Den knastrade bara mellan tänderna... Men på det hela taget har det varit en mycket trevlig helt som avslutades igår med en match i Helsingborg som slutade med vinst!


Dubbelhelg

Att bara ha en tenta, på en onsdag, och sedan inte börja nya terminen fören måndag innebär långhelg. Eller dubbelhelg som sambon uttryckte det eftersom jag faktiskt har 4 dagar helledigt.
Efter en hektisk jul och mindblowing tråkigt tentaplugg så tänker jag spendera denna ledigheten med att göra ingenting. Vilket var precis vad jag gjorde både onsdag eftermiddag efter tentan och hela dagen igår. Dock så såg jag att tentasvaret kommit ut, och fastän jag så väl vet att man inte ska kolla på det så gjorde jag det denna gången. Och återigen så kom jag fram till att det är en jättedålig idé och att det framkallar ångest och nervositet inför resultatet... Jaja, kanske jag kan låta bli nästa gång? (Man kan ju alltid hoppas...)

Sambon har också långledigt efter att ha haft munta torsdag förmiddag. Så det är två stycken soffpotatisar som ligger hemma idag. Och katten förstås, men hon är ju soffpotatis alla dagar
Visa fler inlägg