Födelsedagshelg

Min lillebror är född två dagar innan pappa, så i år fyllde han år på fredagen och pappa på söndagen. Perfekt för att ha chansen att fira båda två.

Därför åkte jag upp på fredagskvällen, på bror min 18-årsdag, och han hade valt att vi skulle gå ut och äta pizza. Så det gjorde vi såklart.

Lördagen kom även sambon upp. Vi grillade korv till lunch hos pappa, fikade hos sambons pappa och på kvällen var det middag hos pappa. Så syster med pojkvän kom också. Mysigt!

Söndagen hämtade sambons mamma upp oss för fiskedag. Kusinerna från Paris var på besök och sambons morfar fyller även han år i dagarna så det blev riktigt mycket folk. Även hans moster och en av hennes döttrar med sambo var med, så det blev en del folk. Och en heldag vid sjön. Vi kunde åka direkt därifrån till tåget på kvällen. Så mycket fisk blev det väl däremot inte. En av Paris-pojkarna tog upp en på 1,3kg, och mosterns man tog upp en på jämt 1kg. Men mer fångst än så blev det inte.
Själv fiskade jag inte alls, tycker inte riktigt om att behöva dra upp den och det som följer efter det. Men det blev en heldag i solen.