Ett halvår i lägenheten

Idag är det exakt ett halvår sedan vi flyttade in i den nya lägenheten. 6 månader. Det har hänt en hel del sedan dess. Nu har vi verkligen hunnit bo in oss. Så mycket har kommit på plats sedan mars.
Det är nästan lite konstigt att titta tillbaka och inse hur mycket som hunnit hända här hemma. Så många möbler vi fått på plats, så mycket växterna har växt, så mycket som nu är helt naturligt som var jättekonstigt då. Vart saker finns och praktiska lösningar. Så enormt stor skillnad mot gamla lägenheten när allt helt enkelt fick organiseras minutiöst för att överhuvudtaget få plats. Här finns plats över, öppen plats som gör så mycket känslan av att vara här. Så mycket enklare det är när man känner att det finns bra lösningar på förvaringen. Så mycket roligare det känns när man kan ha mer än bara det där absolut nödvändigaste.

Jag trivs. Jag gillar vår lägenhet jättemycket.

Såklart finns det projekt som vi ska ta tag i nu när hösten kommer. Badrumsskåp, bredare säng, en ny dammsugare. Men det kommer så småningom.

(null)

#1 - - Perre:

Är det redan ett halvår? Tiden går så fort. Härligt att ni trivs så bra, bara att ta tag i alla projekt med friskt humör 🙂

Svar: Japp, vi flyttade i mars!😃
Dess